Yoga 

Online reeksen

 

De yoga in de online reeksen stamt af van eeuwenoude yogatradities. Deze yogastijl biedt een krachtige transformerende weg, vele positieve effecten op lichaam en geest, een sterke persoonlijke groei alsook diepe ervaringen van pure gelukzaligheid. Er wordt gewerkt met de kundalini energie of de levensenergie, die heling en bewustzijn kan brengen wanneer blokkades zich oplossen, en deze energie gaat stromen. Typerend voor de lessen is het dynamische karakter waarbij lichaamshoudingen gecombineerd worden met handposities, mantra’s, ademhalingstechnieken en meditaties. De lessen zijn geschikt voor iedereen, met en zonder yoga-ervaring!

 

Docent: Nele De Meyere

Je schrijft in voor een volledige reeks, die je dan voor een jaar lang op je eigen tempo kan volgen. 

Reeks 'Open je hart':

Een reeks van 10 lessen waar we werken rond het hart en het hartcentrum. Ideaal wanneer je voelt dat je wel wat zachte heling voor jezelf kan gebruiken, of wanneer je via een lichaamsgerichte weg wil leren om je hart te openen of open te houden, ook wanneer dat in verbinding met anderen soms heel spannend aanvoelt... .

 

Deze reeks bestaat uit 10 volledige lessen, én je hebt ook toegang tot alle lesonderdelen afzonderlijk, handig voor als je soms weinig tijd hebt om te oefenen, of je je in een bepaalde oefening wil verdiepen.

Investering: 99 euro

Reeks 'Relax en vernieuw':

Een reeks van 10 lessen waar de focus ligt op het vrijmaken van geblokkeerde energie in het lichaam door stress of onverwerkte emoties. Ideaal wanneer je voelt dat de stress rondom je jouw soms in een greep heeft, of als je merkt dat er veel innerlijke spanningen of emoties zijn die je belemmeren om je rustig, vrij, levendig en energiek te voelen. 

 

Deze reeks bestaat uit 10 volledige lessen, opgenomen tijdens  live en online lessen + een 11e bonusles rond de winterzonnewende.

Investering: 49 euro

                                                                        

Inschrijving: via email nele@livingbybeing.be. Graag bij inschrijving meteen je volledige naam, gsm nummer, adres en e-mailadres vermelden

Praktisch: Draag losse kledij tijdens het oefenen, en eet vooraf enkel iets lichts; vergeet niet je gsm af te zetten zodat je ongestoord kan oefenen ;). 

Benodigdheden: yogamat, kussen(tje) om op te zitten, dekentje, water, of thee.

©2017 by Living by Being.