Kundalini Yoga

Maandagavond 

Nieuwe live reeks start op maandag 21 september 2020.

Snel inschrijven want wegens coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt!

Je kan deze reeks ook online volgen.

Kundalini Yoga stamt af van een  eeuwenoude yogatraditie, die tot op heden in zijn authentieke vorm werd overgedragen. Deze yogastijl biedt een krachtige transformerende weg, vele positieve effecten op lichaam en geest, een sterke persoonlijke groei alsook diepe ervaringen van pure gelukzaligheid. De letterlijke betekenis van Kundalini Yoga is ‘de yoga van bewustzijn’. Typerend is het dynamische karakter waarbij lichaamshoudingen gecombineerd worden met handposities, mantra’s, ademhalingstechnieken en meditaties. De lessen zijn geschikt voor iedereen, met en zonder yoga-ervaring!

Je schrijft in per reeks, een live les gaat telkens door van 20 u tot 21u30.

Docent: Nele De Meyere

Locatie: Steinerschool, Astridlaan 86 in Assebroek, ingang via de Koning Boudewijnlaan of online.

Voor deze reeks, kan je terug live deelnemen aan de groepslessen of de lessen online volgen. Je ontvangt online de nieuwe les elke week ten laatste op woensdag  om 20u ten laatste doorgestuurd. Alle lessen uit deze reeks blijven tenminste tot 2 weken na het einde van deze reeks online zichtbaar. Je kan op elk moment deze onlinereeks ook later nog aankopen. Het is ook mogelijk om  in te schrijven voor de live leseen én  de online reeks te volgen voor de meerprijs van 1 les. (handig als je 's een live les mist).

             

       Herfsreeks 2020 :   21/9, 28/9, 12/10, 19/10, 26/10, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12:    live of online11 lessen 132 euro 

Combi live én online lessen: 144 euro.

                                                                        

Inschrijving: via email nele@livingbybeing.be. Graag bij inschrijving meteen je volledige naam, gsm nummer, adres en e-mailadres vermelden, dit in het kader van eventuele contact tracing.

 Als je later in een reeds begonnen live reeks wil instappen, dan kan dat op vraag eventueel ook als er nog plaats is Je betaalt dan voor de resterende lessen van die reeks.

Voor een online reeks kan je op elk moment inschrijven voor de volledige reeks.

Praktisch: Draag losse kledij, en eet vooraf enkel iets lichts. GSM graag afzetten voor de les begint.:  Meebrengen: yogamat, kussen(tje) om op te zitten, dekentje, water, mondmasker!

Omwille van coronamaatrdegelen is er voorlopig geen thee na de les. Verder gelden volgende maatregelen:

Zorg ervoor dat je je yogakledij al aanhebt, en maximum 10 minuten voor de les aankomt.

Het dragen van een mondmasker is verplicht op het hele domein van de Steinerschool.

Je houdt je mondmasker op van bij het binnenkomen van het groene hek in de Koning Boudewijnlaan, tot het moment dat je op je mat zit, en de les begint. 

Schoenen en jassen worden in de gang uitgedaan en achtergelaten, enkel waardevolle spullen kunnen mee in de zaal. Je ontsmet je handen bij het binnenkomen en voor het verlaten van de zaal met de daartoe voorziene handgel.

En boven alles: geniet van de lessen ;)!!!

©2017 by Living by Being.