Kundalini Yoga

Maandagavond 

Nieuwe reeks start op maandag 20 april 2020 ONLINE.

Je kan ook later deze reeks nog aankopen.

Kundalini Yoga stamt af van een  eeuwenoude yogatraditie, die tot op heden in zijn authentieke vorm werd overgedragen. Deze yogastijl biedt een krachtige transformerende weg, vele positieve effecten op lichaam en geest, een sterke persoonlijke groei alsook diepe ervaringen van pure gelukzaligheid. De letterlijke betekenis van Kundalini Yoga is ‘de yoga van bewustzijn’. Typerend is het dynamische karakter waarbij lichaamshoudingen gecombineerd worden met handposities, mantra’s, ademhalingstechnieken en meditaties. De lessen zijn geschikt voor iedereen, met en zonder yoga-ervaring!

Je schrijft in per reeks, een live les gaat telkens door van 20 u tot 21u30.

((Maandagavond:)) Nele De Meyere

((Locatie: Steinerschool, Astridlaan 86 in Assebroek, ingang via de Koning Boudewijnlaan.))

De lessen gaan voorlopig enkel ONLINE door! Eens de live lessen terug starten, kan je terug naar de groepslessen komen, maar je blijft ook online verder toegang hebben tot alle lessen van deze reeks. In het online pakket kan je zelf je lessen samenstellen door te kiezen uit een aantal mogelijke opwarmingen, relaxaties, ... . Zo kan je naar je eigen behoefte en tijd oefenen. Je krijgt de nieuwe kriya en meditatie elke week op maandag om 20u ten laatste doorgestuurd. Alle oefeningen en lessen uit deze reeks blijven tenminste tot 2 weken na het einde van deze reeks online zichtbaar voor wie zich bij aanvang van de reeks inschrijft. Je kan echter op elk moment deze onlinereeks ook later nog aankopen.

             

       Lente 2020     20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 8/6, 15/6, 22/6, 29/6:    10 lessen 120 euro   

                                                                        

In deze reeks gaan we voornamelijk werken rond het openen van het hart. Onder invloed van angst en stress, hoe minimaal ook, heeft ons hart de neiging zich te sluiten, waardoor we sneller irritatie ervaren, en onze relaties met anderen lastiger worden. Hierdoor kan je ook gevoelens als eenzaamheid, frustratie, neerslachtigheid ervaren. Mag jij jezelf het geschenk gunnen van het oefenen in het openen en openhouden van je hart, ook in uitdagende periodes in je leven? Dan is deze reeks zeker iets voor jou!
​Heel erg welkom!

Inschrijving: aanmelden via email nele@livingbybeing.be.  

Als Kundalini Yoga nieuw voor je is, en je twijfelt of het iets voor jou kan betekenen, kan je via bovenstaande email een proefles aanvragen (enkel voor live lessen). Je betaalt voor die les 12 euro. Als je later in een reeds begonnen live reeks wil instappen, dan kan dat op vraag eventueel ook. Je betaalt dan voor de resterende lessen van die reeks.

Voor een online reeks kan je op elk moment inschrijven.

Praktisch: Draag losse kledij, en eet enkel iets lichts voor de les. GSM graag afzetten voor de les begint.:  Meebrengen: yogamat, kussen(tje) om op te zitten, en een kop: er is thee voorzien na de les. (niet geldig bij online lessen;))

©2017 by Living by Being.