top of page
pexels-shvets-production-7176030.jpg

Being @ work
loopbaancoaching

 

Ben je professioneel actief en heb je minimum 7 jaar werkervaring?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging, een job die aansluit bij jouw talenten, kwaliteiten en waarden?

Grijp jouw kans! Dankzij de loopbaancheques, uitgereikt door VDAB, en in samenwerking met Open Mind, kan je voor minimum 4u en maximum 7u professioneel ondersteund worden in jouw zoektocht en dat voor slechts 40 euro (4u begeleiding, gespreid over 4 sessies van 1 uur) of 70 euro (7u begeleiding).

Als je in loondienst werkt, maar in ziekteverlof bent, kan je ook deze 2 gesubsidieerde loopbaancheques aanvragen. Die cheques moeten niet onmiddellijk achtereenvolgens opgenomen worden. Eens beide cheques zijn opgenomen, heb je na 6 jaar terug recht op een volgende cheque.

 

Tijdens een loopbaanbegeleiding ligt de focus op het empoweren in de zoektocht naar jobtevredenheid. Vanuit jouw loopbaanvraag word je ondersteund bij het maken van duurzame loopbaankeuzes op basis van inzicht in en het versterken van loopbaancompetenties. 

 

Programma:

  • Persoonsanalyse: Welke talenten wil ik verder inzetten? Welke drijfveren geven mij energie? Wat vind ik waardevol in mijn loopbaan?

  • Arbeidsmarktanalyse: In welke sector ga ik liefst aan de slag? Welke organisatiecultuur matcht met mijn persoonlijkheid?

  • Arbeidsmarktbenadering: Welke jobs beantwoorden aan mijn profiel? Hoe ga ik mezelf voorstellen bij een werkgever? Wat zijn de do's en dont's tijdens een sollicitatie?

 

Vragen? Aarzel niet contact te nemen en elkaar te leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer info of afspraak? klik hier

image Open Mind.png
bottom of page