top of page
pexels-antoni-shkraba-5217873.jpg

Hulp bij stress & burn-out

 

Stress en burn-out coaching bestaat uit een grondige systematische begeleiding, die je zicht geeft op je stressbronnen en de oorzaken van je burn-out, die al dan niet werkgerelateerd kunnen zijn. Je kan immers ook in een burn-out terecht komen door langdurige stress als gevolg van trauma, een conflictueuze relatie, een zware zorgrol naar bijvoorbeeld kinderen of familie, … .

Valkuilen als perfectionisme en te weinig grenzen stellen worden helder gemaakt. We onderzoeken samen wat nodig is om je energie, je veerkracht en je fysieke conditie te herstellen, en anders om te gaan stress, emoties, perfectionisme, grenzen, … .

Indien nodig wordt tijd genomen om moeilijke gebeurtenissen en/of trauma’s te verwerken.

Als je door een burn-out van je werk thuis bent, werken we aan een verantwoord plan voor werkhervatting. Er wordt aandacht besteed aan het versterken van je vaardigheden, je talenten en je levensmissie.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat je echt wilt. Je gaat voelen dat tijdens het herstelproces je energie, creativiteit en zelfvertrouwen toeneemt, en je minder gaat piekeren en steeds minder angst en onzekerheid gaat ervaren.

Je leert methoden om stress te hanteren en te verminderen, (een nieuwe) burn-out te voorkomen of te verhelpen (herstel en terugvalpreventie). Je krijgt tools om op een gezonde en duurzame manier te re-integreren, en een haalbare balans tussen werk of verantwoordelijkheden, en rust te ontdekken.

 

Meer info of afspraak? klik hier

bottom of page