Getuigenissen

Getuigenissen worden enkel gepubliceerd mits uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene, en, tenzij door betrokkene zelf anders aangegeven, steeds anoniem.

"Beste Nele, 5 jaar geleden (in 2013), kwam ik bij jou terecht door moeilijkheden in mijn relatie met Jonas en met mezelf. Sindsdien is mijn leven zo sterk veranderd en enkel in positieve zin. Dat dankzij het pad waarop jij me hielp door inzichten, tips en hulp aan te reiken. Onze relatie zou hoogstwaarschijnlijk gestrand zijn zonder jouw hulp. En dan zou ons klein wondertje, onze zoon Ferre, er nooit gekomen zijn. Daarvoor wou ik je even een dikke dank je wel zeggen! Liefs,

Elke Blancke

Vrouw zijn in zachte kracht 2017

“Wat betekent het om vrouw te zijn? Hoe kan je jezelf zijn en verbinding zoeken met anderen? Met andere vrouwen in de groep, andere vrouwen in de tijd, en met al die verschillende vrouwen in jezelf. Nele begeleidt ons in deze zoektocht. Af en toe moet je even uit je comfort zone, maar wat je vindt is meer rust, meer kracht en meer welbevinden.”

K.

Vrouw zijn in zachte kracht 2017

"Ontwaken tussen prachtige bloemen.

Een bloem die elk van jullie is, met een eigen kleur en geur.

Dankzij Nele, keken we elkaar in de ogen, raakten we even elkaars ziel aan. Kleuren werden intenser, geuren werden lichter.

Zij bracht ons in beweging.

Kleuren en geuren vermengden zich tot "één boeket". Een gevoel van verbondenheid vloeide door ons heen.

Het was heerlijk dit dankzij jullie te mogen ervaren.

Ik dank elk van jullie en in het bijzonder dank ik Nele, die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt."

Maurina

Kundalini Yoga

"Voor Nele is kundalini yoga niet enkel een ontspannende hobby, het is een manier van leven en van zijn. Nele is de belichaming van alles waar kundalini yoga voor staat. Aanmoediging, toewijding, liefhebben, zielsvol, intuïtief en oprecht zijn slechts een paar van de vele woorden om Nele en haar manier van lesgeven te beschrijven.

Vanaf het moment dat je de yogaruimte binnenkomt voel je de warme, begripvolle, enthousiaste en empatische stroom van energie van Nele uitstralen, die zelfs de meest bange, kleine zieltjes laat thuis komen. Hoe verdrietig, angstig of emotioneel je je ook voelt, Nele helpt je dat te transformeren.

Tijdens een les neemt Nele je zacht mee op een reis binnenin jezelf, naar het centrum van je innerlijke universum, nooit eisend maar uitnodigend. Met zin voor humor en aanmoediging leidt ze je voorbij de grenzen en beperkingen die je geest creëert voor je lichaam, een deur openend om de beperkte egomind te overwinnen, les per les, waardoor je je emotioneel, mentaal en fysiek herboren voelt, en je ziel gaat dansen op de magische universele vibe.

Elke les ontwikkelt, heelt en versterkt je lichaam, geest en ziel. En je wordt ook leniger!

Een les bij Nele is werkelijk een levensveranderende ervaring, en je krijgt om terug te komen voor meer. You will get hooked...

Een les door Nele laat je je werkelijk BOUNTIFUL, BLISSFUL AND BEAUTIFUL voelen!"

G.

Vrouw zijn in zachte kracht 2017

"Ik ben aan de vrouwencirkel begonnen omdat ik het gevoel had niet goed te weten wat dat nu eigenlijk betekent: “vrouw zijn”. Anderen mochten mij leren en tonen wat dat betekent. Tijdens de vijfde les was er een visualisatie-oefening. Jezelf voorstellen als tien jaar ouder en die oudere versie van jezelf advies laten geven en lief laten zijn tgo de jongere versie van jezelf. Ik kon echter alleen aan mijn moeder denken. Die had immers nooit naar me geglimlacht. Eigenlijk heb ik geen moeder. Nadien kwam een stevige huilbui. Iemand hield me geborgen vast, anderen keken me aan in mijn verdriet. Tot mijn enorme verbazing mocht dit alles bestaan, meer nog: ik zag mijn verdriet in hun ogen gespiegeld. Hun ogen stonden namelijk ook gebroken en keken gebroken naar me terug. Die spiegeling, het hele gevoel te mogen bestaan met mijn verdriet op dat moment heeft mijn leven veranderd. Mijn buik wordt zachter, ik voel langzaam maar zeker dat er een blokkade ter hoogte van mijn baarmoeder en alle pezen die daar rond zitten, opgegeven wordt. Ik stel vast dat ik jurken koop en kleuren verkies. Dat ik meer liefde voel voor mijn man of dat meer kan beleven. Dat ik meer leef in plaats van overleef. Dat er meer ruimte komt voor verbondenheid ipv afhankelijkheid. Dat ik meer plezier kan hebben. Dank je wel!"

Veerle

Vrouw zijn in zachte kracht 2017

"Ik ben er van overtuigd dat iedere vrouw wel ergens voelt dat ze iets mist, een puzzelstukje dat nog niet gevonden is. Door je vrouwelijkheid echt naar buiten te mogen brengen valt ook dat stukje op zijn plaats. Je spirit heeft voeding nodig zoals je maag voeding nodig heeft. Als je aandacht geeft aan je hart, je echte zijn, dan groei je. Zonder groei blijf je rusteloos, innerlijke groei is onze motor, onze ziel snakt er naar, luister er naar en geef het wat het nodig heeft!"

A.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Ik ben akkoord met het privacybeleid.

Dank voor uw inschrijving