top of page

Getuigenissen

Getuigenissen worden enkel gepubliceerd mits uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.

en anoniem, tenzij door betrokkene zelf anders aangegeven.

Individueel traject

 

Beste Nele, 5 jaar geleden, kwam ik bij jou terecht door moeilijkheden in mijn relatie met Jonas en met mezelf. Sindsdien is mijn leven zo sterk veranderd en enkel in positieve zin. Dat dankzij het pad waarop jij me hielp door inzichten, tips en hulp aan te reiken. Onze relatie zou hoogstwaarschijnlijk gestrand zijn zonder jouw hulp. En dan zou ons klein wondertje, onze zoon Ferre, er nooit gekomen zijn. Daarvoor wou ik je even een dikke dank je wel zeggen!

Liefs,

 

Elke

Loving by being Essentials

 

Wat een waardevol traject hebben we samen afgelegd.

We onderzochten, we kwamen tegen, we ondervonden, we slorpten op, we werden bewuster, stonden sterker en leerden onszelf en elkaar echt ten volle zien.

Het is een weg geweest met vele bochten en telkens opnieuw kwam er terug rust als we de kronkeling durfden aangaan en konden plaatsen.

Dankzij de steun en de rustige kijk zonder oordelen van Nele is dit echt wat we nodig hadden om de waarderingen voor onszelf en elkaar te laten vloeien.

Heel erg dankbaar voor de tocht en we zetten hem met veel liefde verder.

Dit was en is zo belangrijk geweest voor ons met Nele aan de slag te gaan om zo onze relatie te verrijken en te versterken.

 

Vrouwenworkshops

Vrouw zijn in zachte kracht

 

“Wat betekent het om vrouw te zijn? Hoe kan je jezelf zijn en verbinding zoeken met anderen? Met andere vrouwen in de groep, andere vrouwen in de tijd, en met al die verschillende vrouwen in jezelf. Nele begeleidt ons in deze zoektocht. Af en toe moet je even uit je comfort zone, maar wat je vindt is meer rust, meer kracht en meer welbevinden.

K.

 

Ik ben er van overtuigd dat iedere vrouw wel ergens voelt dat ze iets mist, een puzzelstukje dat nog niet gevonden is. Door je vrouwelijkheid echt naar buiten te mogen brengen valt ook dat stukje op zijn plaats. Je spirit heeft voeding nodig zoals je maag voeding nodig heeft. Als je aandacht geeft aan je hart, je echte zijn, dan groei je. Zonder groei blijf je rusteloos, innerlijke groei is onze motor, onze ziel snakt er naar, luister er naar en geef het wat het nodig heeft!

A.

 

"Ik ben aan de vrouwencirkel begonnen omdat ik het gevoel had niet goed te weten wat dat nu eigenlijk betekent: “vrouw zijn”. Anderen mochten mij leren en tonen wat dat betekent. Tijdens de vijfde les was er een visualisatie-oefening. Jezelf voorstellen als tien jaar ouder en die oudere versie van jezelf advies laten geven en lief laten zijn tgo de jongere versie van jezelf. Ik kon echter alleen aan mijn moeder denken. Die had immers nooit naar me geglimlacht. Eigenlijk heb ik geen moeder. Nadien kwam een stevige huilbui. Iemand hield me geborgen vast, anderen keken me aan in mijn verdriet. Tot mijn enorme verbazing mocht dit alles bestaan, meer nog: ik zag mijn verdriet in hun ogen gespiegeld. Hun ogen stonden namelijk ook gebroken en keken gebroken naar me terug. Die spiegeling, het hele gevoel te mogen bestaan met mijn verdriet op dat moment heeft mijn leven veranderd. Mijn buik wordt zachter, ik voel langzaam maar zeker dat er een blokkade ter hoogte van mijn baarmoeder en alle pezen die daar rond zitten, opgegeven wordt. Ik stel vast dat ik jurken koop en kleuren verkies. Dat ik meer liefde voel voor mijn man of dat meer kan beleven. Dat ik meer leef in plaats van overleef. Dat er meer ruimte komt voor verbondenheid ipv afhankelijkheid. Dat ik meer plezier kan hebben. Dank je wel!"

Veerle

 

 

Yoga

 

Voor Nele is yoga niet enkel een ontspannende hobby, het is een manier van leven en van zijn. Nele is de belichaming van alles waar kundalini yoga voor staat. Aanmoediging, toewijding, liefhebben, zielsvol, intuïtief en oprecht zijn slechts een paar van de vele woorden om Nele en haar manier van lesgeven te beschrijven.

Vanaf het moment dat je de yogaruimte binnenkomt voel je de warme, begripvolle, enthousiaste en empatische stroom van energie van Nele uitstralen, die zelfs de meest bange, kleine zieltjes laat thuis komen. Hoe verdrietig, angstig of emotioneel je je ook voelt, Nele helpt je dat te transformeren.

Tijdens een les neemt Nele je zacht mee op een reis binnenin jezelf, naar het centrum van je innerlijke universum, nooit eisend maar uitnodigend. Met zin voor humor en aanmoediging leidt ze je voorbij de grenzen en beperkingen die je geest creëert voor je lichaam, een deur openend om de beperkte egomind te overwinnen, les per les, waardoor je je emotioneel, mentaal en fysiek herboren voelt, en je ziel gaat dansen op de magische universele vibe.

Elke les ontwikkelt, heelt en versterkt je lichaam, geest en ziel. En je wordt ook leniger!

Een les bij Nele is werkelijk een levensveranderende ervaring, en je krijgt zin om terug te komen voor meer. You will get hooked...

Een les door Nele laat je je werkelijk BOUNTIFUL, BLISSFUL AND BEAUTIFUL voelen!

 

G.

 

Loving by being

Het Loving by Beingtraject heeft ons zeer goed gedaan. We houden veel meer rekening met elkaar, we doen veel meer samen en staan dichter bij elkaar. We leerden elkaar dieper kennen. We staan veel meer stil nu bij belangrijke dingen in onze relatie, waar we vroeger niet bij stil stonden. Dankzij de training leerden we elkaar in één jaar tijd veel dieper kennen dan in de meer over elkaar te weten gekomen, dan in de 20 jaar ervoor dat we samen waren als koppel. We leerden een heel andere kant van elkaar kennen. De training geeft een nieuwe, meer begripvolle en liefdevoller kijk op elkaar. We zijn sterk naar elkaar toe gegroeid, en tegelijk zijn we ook gegroeid elk als individu. We kwamen onszelf tegen, en leerden bewuster zijn van hoe we de ander benaderen. We leerden elkaars handleiding kennen, en onze eigen verlangens uitspreken op een manier waardoor er ook echt naar wordt geluisterd, en ook vaker gevolg aan wordt gegeven. Ik voel zelf dat ik veel meer samen thuis wil zijn nu, en daar weer van kan genieten, waar ik voor dit traject altijd redenen zocht om overal naar toe weg te vluchten. We zijn duidelijke bewuste keuzes gaan maken, in de richting van wat voor ons SAMEN belangrijk is. Dit traject is echt de investering meer dan waard geweest, te weten dat ik voor de training op het punt stond om de relatie op te geven, en er nu geen haar meer op m’n hoofd is die daar aan denkt!

 

I. & A.

Yoga

Dag Nele,
Nogmaals een diepe welgemeende dankjewel voor alles.

Bedankt voor de leuke en toch wel intensieve les! Heb er echt van genoten.
Zeker en vast tot volgende week!
Nooit gedacht dat maandag mijn favoriete dag van de week zou worden.


G.

Nele, Bij een terugblik op het voorbije jaar kom ik een persoon tegen waarvoor ik een buiging maak en een woordje van dank wens uit te spreken.Deze persoon ben jij. Dankzij jou heb ik de kundalini-yoga leren ontdekken. Ik ervaar dat de beoefening ervan mij zal toelaten als Mens te groeien. Ik heb nog een lange weg te gaan maar op de korte afstand die ik nu heb kunnen afleggen heb ik van elk moment op zijn wijze kunnen genieten.

 

 

 

Wij zijn met ons drie: lichaam, geest en ziel.
 
De oefeningen starten. Mijn lichaam warmt op.
Samen met mijn geest keert het langzaam in zichzelf, de omgeving vervaagt.
 
Na een aantal oefeningen wordt het lastig, mijn lichaam is vermoeid.
Mijn geest komt  ter hulp  " zet door " ,  "hou vol"...
Samen overschrijden ze een Grens. Energie komt vrij,  en ruimte ....
 
De ziel opent zich.   Een onbeschrijvelijk gevoel vervult hen.........

Ze gaan samen het einde van de Kriya tegemoet. Nog even een knipoog naar hun gids Nele die dit alles voor hen mogelijk heeft gemaakt.
Nele wil je mij inschrijven voor de volgende reeks?

Maurina

bottom of page