top of page
pexels-timur-weber-8560000.jpg

Loving by Being
Relatietherapie en koppeltraining

Relatietherapie

 

Elk koppel komt uitdagingen tegen in de partnerrelatie. Net zoals moeilijkheden in je persoonlijke leven soms professionle steun en hulp vragen, kan het ook erg zinvol zijn om bij relatieproblemen hulp te zoeken.

Tijdens een eerste gesprek (bij voorkeur meteen met beide partners samen) wordt geluisterd naar de uitdagingen die jullie als koppel ervaren, en bekeken waar in de therapie op gefocust zal worden, en waar verandering nodig is.

Tijdens een relatietherapie neemt de therapeut steeds een houding aan van ‘meervoudige betrokkenheid’, dit betekent dat naar beide verhalen wordt geluisterd, vanuit openheid en empathie voor de ervaring en beleving van elk van jullie beiden.

Meer info of inschrijven?

klik hier

Loving by Being koppeltraining

Loving by being is een unieke, intensieve training voor koppels om een relatie te creëren vol blijvende vreugde en liefde voor elkaar.

Dit programma is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten rond relatiegeluk, welbevinden, conflicten, communicatie, hechting en verbinding in relaties.

Steeds meer koppels voelen de nood, of zijn bereid, om samen de weg van verbinding aan te gaan, in plaats van de keuze voor een leven naast elkaar (‘het leven is te kort om daar genoegen mee te nemen’), of voor een relatiebreuk of scheiding (‘de prijs voor een scheiding of een breuk is op alle vlakken zeer hoog…’), en zoeken daar ook hulp voor. Soms ontbreekt het koppels aan kennis, inzichten en vaardigheden om zich werkelijk blijvend in liefde met elkaar te verbinden. Klassieke relatietherapie blijkt hier vaak te vrijblijvend en ontoereikend, vandaar dat ik gedurende het jarenlange begeleiden van koppels op zoek ging naar wat wél werkt, en een eigen traject voor koppels ontwikkelde, dat werkelijke en blijvende resultaten biedt.

Meer info of inschrijven? klik hier

Relatievreugde

Wanneer we een liefdesrelatie beginnen, dromen we allemaal van een blijvende, diepgaande verbinding met onze partner. Herinner je je nog de vreugde en extase van het prille begin van jullie samenzijn? Hoe eenvoudig en vanzelfsprekend het was om toen zo bij elkaar betrokken te zijn. Hoe leef je nu als koppel? Naast elkaar? Is er geregeld ruzie? Of wordt er gewoon weinig gepraat? Mis je iets, waarvan je zelfs niet helemaal weet wat het is? Voel je je soms alleen in je relatie? Of ben je tevreden, en wil je er zeker van zijn dat dat zo blijft?

Dan is deze training iets voor jullie!

De training maakt helder waarom de liefde van bij het begin van een relatie kan omslaan in verveling, sleur, naast elkaar leven of conflicten die niet opgelost raken. Je krijgt samen zicht op de dynamieken die verbondenheid met je partner in de weg kunnen staan. Er ontstaat een grondig begrip van, en empathie voor, de onderliggende oorzaken van deze dynamieken, die al beginnen in de kindertijd, in de relatie met de eerste hechtingsfiguren.

Je krijgt krachtige tools om deze relatie-vernietigende patronen terug om te buigen naar een diepe verbinding, waardoor warmte, genegenheid, liefde en passie opnieuw groeien. Voor koppels die al blij zijn met hoe de relatie nu is, biedt deze training diepere inzichten, en mogelijkheden om nog meer intimiteit, vreugde, geluk, en extase in jullie leven als liefdespartners te ervaren.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat je echt wilt. Je gaat voelen dat tijdens het herstelproces je energie, creativiteit en zelfvertrouwen toeneemt, en je minder gaat piekeren en steeds minder angst en onzekerheid gaat ervaren.

Meer info of inschrijven? klik hier

Essentials

 

De Essentials training bestaat uit een theoretisch gedeelte, maar vooral uit veel oefeningen, telkens met de eigen partner. Je kiest zelf of, en wat je wel of niet wil delen in de groep. Niets moet hierin, de klemtoon ligt op het werk dat je doet als koppel. Anderzijds leert de praktijk dat het kunnen delen in ervaringen van andere koppels, zeer verrijkend kan zijn voor de eigen relatie.

Praktisch:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nieuwe data.

Verdiepingstraining

 

Voor koppels die eerder de Essentials training volgden, en het verlangen voelen om een sterk verdiepende stap te zetten in de partnerrelatie. 

Praktisch:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nieuwe data.

Individuele formule

 

Voor koppels die de voorkeur geven aan een meer individuele aanpak, of de ondersteuning van de training wensen te spreiden over een langere periode.

Contacteer ons voor info omtrent een traject op maat.

Meer info of inschrijven? klik hier

bottom of page