top of page
IMG_0463.jpg

Well Being
yoga, mindfulness & meditatie

Yoga en ontstresslessen

 

Tijdens deze reeks focussen we op het diep ontspannen van lichaam en geest.

Deze sessies zijn geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Mensen die veel last hebben van dagdagelijkse stress, in een burn-out zitten, of diep opgestapelde stress ervaren (door bijvoorbeeld trauma) kunnen heel veel baat hebben bij de aangeboden oefeningen. Daarbovenop maak je kennis met een helende en verrijkende practice die je meeneemt naar meer vreugde, gelukzaligheid, en een diepe, liefdevolle verbinding met jezelf en het leven.

De oefeningen zijn gebaseerd op eeuwenoude yogakennis, en op de meest recente wetenschappelijke bevindingen rond stress en trauma. Ze zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van iedereen die leeft in deze hectische, soms chaotische, maar ook boeiende tijd vol transformatie. Iedereen die daarbij verlangt naar verbinding, ontspanning, genieten, meer rust en balans in de geest, meer energie in een gezonder lichaam, en voeding en koestering voor de ziel, is welkom en kan deelnemen.

Tijdens de sessies wordt gewerkt met tools als beweging, houdingen, ademhaling, klank, meditatie en visualisatie, die zorgen voor een diepe ontspanning, waardoor de kanalen van extase zich openen, en de kundalini of levensenergie kan stromen. 

 De lessen worden gegeven in een kleine groep, waar veiligheid en respect voor ieders grenzen centraal staat. 

Welkom!

Praktisch:

Najaar 2023:  Woensdagochtend 9-10u30, start op 14/9, geen les op 2/11 en 7/12 

Het aantal plaatsen voor deze reeks is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! 

Vanaf januari 2023 gaan er ook lessen op andere momenten door. 

Investering: 

3-beurtenkaart als kennismaking: 60 euro; op te gebruiken gedurende 1 reeks 

10-beurtenkaart: 180 euro; 1 jaar geldig

Najaarsreeks van 13 lessen : 208 euro

Wie ooit eerder al lessen bij mij volgde, krijgt voor deze najaarsreeks een korting en betaalt 195 euro voor de reeks.

Locatie: Bloemenstraat 23, 8310 Brugge

Meebrengen: 

Yoga mat, klein kussentje om op te zitten, eventueel een dekentje, flesje water.

Draag losse kledij waarin je gemakkelijk en graag beweegt.

Eet enkel iets lichts vooraf, een volle maag kan lastig zijn tijdens de practice. 

Graag je telefoon afzetten tijdens de sessies. 

Meer info of inschrijven? klik hier

Shakuntra Yoga

 

Shakuntra is een methode waarbij Nele eeuwenoude tradities als shamanisme, kundalini oefeningen, tantra en tempelkunsten, en hedendaagse technieken uit lichaamsgericht werk, verweeft met haar eigen ervaring en vondsten op het pad naar extase. Het is een helende en verrijkende practice voor iedereen op zoek naar vreugde, gelukzaligheid, en een diepe, liefdevolle verbinding met zichzelf, de ander, en al wat leeft.

De oefeningen zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van al wie leeft in deze hectische, soms chaotische, maar ook boeiende tijd vol transformatie.

Iedereen die daarbij verlangt naar ontspanning, genieten, meer rust en balans in de geest, meer energie in een gezonder lichaam, en voeding en koestering voor de ziel, is welkom en kan deelnemen.

 Tijdens de sessies wordt gewerkt met tools als adem, klank, beweging, meditatie en visualisatie, die de kanalen van extase openen, en de kundalini of levensenergie wakker maken en laten stromen. 

Meer info of inschrijven? klik hier

Online Reeksen

Voor onze online reeksen verwijzen wij u graag door naar de pagina: "Online aanbod" (klik hier)

bottom of page