Loving by 
 

Logo_Living_by_Being Being W.png

Een intensief programma voor koppels.

Bunnies

Loving by Being is een unieke training voor een relatie vol blijvende vreugde en liefde!

Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten rond geluk, welbevinden, conflicten, communicatie, hechting, en verbinding in relaties.

Steeds meer koppels voelen de nood, of zijn bereid, om samen de weg van verbinding aan te gaan, in plaats van de keuze voor een leven naast elkaar (‘het leven is te kort om daar genoegen mee te nemen’), of een relatiebreuk of scheiding (‘de prijs voor een scheiding of een breuk is op alle vlakken zeer hoog…’), en zoeken daar ook hulp voor.

Klassieke relatietherapie blijkt hier vaak ontoereikend, vandaar dat wij gedurende het jarenlange begeleiden van koppels op zoek gingen naar wat wél werkt, en een eigen traject voor koppels ontwikkelden, dat werkelijke, en blijvende resultaten biedt.

Relatievreugde

Wanneer we een liefdesrelatie beginnen, dromen we allemaal van een blijvende, diepgaande verbinding met onze partner. Herinner je je nog de vreugde en extase van het prille begin van jullie samenzijn? Hoe eenvoudig en vanzelfsprekend het was om toen zo bij elkaar betrokken te zijn. Hoe leef je nu als koppel? Naast elkaar? Is er geregeld ruzie? Of wordt er gewoon weinig gepraat? Mis je iets, waarvan je zelfs niet helemaal weet wat het is? Voel je je soms alleen in je relatie? Of ben je tevreden, en wil je er zeker van zijn dat dat zo blijft?

Dan is deze training iets voor jullie!

De training maakt helder waarom de liefde van bij het begin van een relatie kan omslaan in verveling, sleur, naast elkaar leven of conflicten die niet opgelost raken. Je krijgt samen zicht op de dynamieken die verbondenheid met je partner in de weg kunnen staan. Er ontstaat een grondig begrip van, en empathie voor, de onderliggende oorzaken van deze dynamieken, die al beginnen in de kindertijd, in de relatie met de eerste hechtingsfiguren.

Je krijgt krachtige tools om deze relatie-vernietigende patronen terug om te buigen naar een diepe verbinding, waardoor warmte, genegenheid, liefde en passie opnieuw groeien. Voor koppels die al blij zijn met hoe de relatie nu is, biedt deze training diepere inzichten, en mogelijkheden om nog meer intimiteit, vreugde, geluk, en extase in jullie leven als liefdespartners te ervaren.

  

Loving by Being Essentials: weekendtraining te Brugge

 

De Essentials training bestaat uit een theoretisch gedeelte, maar vooral uit veel oefeningen, telkens met de eigen partner. Je kiest zelf of, en wat je wel of niet wil delen in de groep. Niets moet hierin, de klemtoon ligt op het werk dat je doet als koppel. Anderzijds leert de praktijk dat het kunnen delen in ervaringen van andere koppels, zeer verrijkend kan zijn voor de eigen relatie.

Praktisch: zaterdag 7 december  9-19u  en zondag 8 december 9-18u.

Investering:  1250 euro per koppel

 

Loving by Being Verdiepingstraining

Voor koppels die eerder de Essentials training volgden, en het verlangen voelen om een sterk verdiepende stap te zetten in de partnerrelatie. 

Praktisch: data volgen

Loving by Being Individuele formule: het Essentials trainingspakket op maat van jullie als koppel

 

Voor koppels die de voorkeur geven aan een meer individuele aanpak, of de ondersteuning van de training wensen te spreiden over een langere periode.

Contacteer ons voor info omtrent een traject op maat.