top of page

Shakuntra yoga practice

 

Shakuntra is een methode waarbij Nele eeuwenoude tradities als shamanisme, kundalini oefeningen, tantra en tempelkunsten, en hedendaagse technieken uit lichaamsgericht werk, verweeft met haar eigen ervaring en vondsten op het pad naar extase. Het is een helende en verrijkende practice voor iedereen op zoek naar vreugde, gelukzaligheid, en een diepe, liefdevolle verbinding met zichzelf, de ander, en al wat leeft.

De oefeningen zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van al wie leeft in deze hectische, soms chaotische, maar ook boeiende tijd vol transformatie.

Iedereen die daarbij verlangt naar verbinding, ontspanning, genieten, meer rust en balans in de geest, meer energie in een gezonder lichaam, en voeding en koestering voor de ziel, is welkom en kan deelnemen.

 

Tijdens de sessies wordt gewerkt met tools als adem, klank, beweging, meditatie en visualisatie, die de kanalen van extase openen, en de kundalini of levensenergie wakker maken en laten stromen. Centraal staat een veilige, respektvolle en open sfeer.

 

Wat als … 

… jij je eigen bron van eindeloos uitbreidend plezier zou kunnen worden?

… je meer en dieper zou kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft? 

… je het leven bruisend of tintelend door je lijf zou kunnen voelen stromen, en in vrijheid kon laten bewegen?

… liefde en verbinding met het mysterie jouw pad zou vormen?

 

Dan is deze yoga iets voor jou!

Welkom!

bottom of page