top of page

Shakuntra Yoga

Magic in Movement

IMG_4597.jpg

Shakuntra is een methode waarbij Nele eeuwenoude tradities als shamanisme, kundalini oefeningen, tantra en tempelkunsten, en hedendaagse technieken uit lichaamsgericht werk, verweeft met haar eigen ervaring en vondsten op het pad naar extase. Het is een helende en verrijkende practice voor iedereen op zoek naar vreugde, gelukzaligheid, en een diepe, liefdevolle verbinding met zichzelf, de ander, en al wat leeft.

De oefeningen zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van al wie leeft in deze hectische, soms chaotische, maar ook boeiende tijd vol transformatie.

Iedereen die daarbij verlangt naar ontspanning, genieten, meer rust en balans in de geest, meer energie in een gezonder lichaam, en voeding en koestering voor de ziel, is welkom en kan deelnemen.

 Tijdens de sessies wordt gewerkt met tools als adem, klank, beweging, meditatie en visualisatie, die de kanalen van extase openen, en de kundalini of levensenergie wakker maken en laten stromen. 

folderbeeld.JPG

Magic in Movement staat voor de herinnering van de extase in je eigen, oorspronkelijke manier van bewegen, wanneer je levensenergie volledig mag stromen. Met behulp van eenvoudige, hedendaagse en eeuwenoude bewegings-, meditatie-, en dansvormen, en rituelen, breng je jouw unieke stroom terug in beweging, waardoor je natuurlijk gaat bewegen, en je eigen authentieke dans vanzelf geboren wordt.

nele t.jpg
bottom of page